Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu

Lašiša yra mano mėgstamiausia žuvis. Man labiau patinka pievagrybiai. Taip atsirado šis receptas: lašiša su pievagrybių padažu. Pagaminau garnyrą iš špinatų, bulvių košės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu Žingsnis 1
Lašišą virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Špinatus 5 minutes pavirkite su druska ir nusausinkite.

Žingsnis 3

Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir 20 minučių virkite su druska, nusausinkite ir nusausinkite keptuvėje.

Žingsnis 4

Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite.

Žingsnis 5

Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu Žingsnis 5
Keptuvėje svieste pakepinkite miltus.

Žingsnis 6

Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu Žingsnis 6
Špinatus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Sumaišykite grybus su keptu svogūnu, česnaku ir miltais. Išplakite trintuvu, kad gautųsi padažas. Jei padažas tirštas, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens.

Žingsnis 8

Į lėkštę sudėkite virtą lašišą, užpilkite ją pievagrybių padažu, sudėkite kreminius špinatus ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos