Publikavimo data: 2024-06-22
Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu
Lašiša yra mano mėgstamiausia žuvis. Man labiau patinka pievagrybiai. Taip atsirado šis receptas: lašiša su pievagrybių padažu. Pagaminau garnyrą iš špinatų, bulvių košės.
Žingsnis 1
Lašišą virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Špinatus 5 minutes pavirkite su druska ir nusausinkite.
Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir 20 minučių virkite su druska, nusausinkite ir nusausinkite keptuvėje.
Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite.
Žingsnis 5
Keptuvėje svieste pakepinkite miltus.
Žingsnis 6
Špinatus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Sumaišykite grybus su keptu svogūnu, česnaku ir miltais. Išplakite trintuvu, kad gautųsi padažas. Jei padažas tirštas, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens.
Žingsnis 8
Į lėkštę sudėkite virtą lašišą, užpilkite ją pievagrybių padažu, sudėkite kreminius špinatus ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kategorijos