Publikavimo data: 2024-06-22
                Lašiša su kreminiais špinatais ir pievagrybių padažu
                                
                    Lašiša yra mano mėgstamiausia žuvis. Man labiau patinka pievagrybiai. Taip atsirado šis receptas: lašiša su pievagrybių padažu. Pagaminau garnyrą iš špinatų, bulvių košės.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Lašišą virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                                                    
                        Špinatus 5 minutes pavirkite su druska ir nusausinkite.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir 20 minučių virkite su druska, nusausinkite ir nusausinkite keptuvėje.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Susmulkinkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Keptuvėje svieste pakepinkite miltus.
                     
                                        
                        Žingsnis 6
                        
                        Špinatus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
                     
                                        
                        Žingsnis 7
                        
                                                    
                        Sumaišykite grybus su keptu svogūnu, česnaku ir miltais. Išplakite trintuvu, kad gautųsi padažas. Jei padažas tirštas, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens.
                     
                                        
                        Žingsnis 8
                        
                                                    
                        Į lėkštę sudėkite virtą lašišą, užpilkite ją pievagrybių padažu, sudėkite kreminius špinatus ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos