Publikavimo data: 2024-06-22
Lašiša su kvinojos garnyru
Lašiša su kvinojos garnyru yra labai skanus ir subalansuotas patiekalas. Gardus keptos lašišos kepsnys su kvinojos garnyru. Šiame patiekale gausu baltymų ir jis puikiai tinka pietums ar vakarienei. Kvinojos garnyrą geriau paruošti iš anksto ir patiekti atšaldytą. Galite pasirinkti bet kokią kitą žuvį pagal savo skonį ir išsirinkti labiausiai patinkantį garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Supjaustykite šviežią agurką kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite mėtą griežinėliais.
Žingsnis 3
Pabarstykite lašišą druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Išvirkite kvinoją pasūdytame vandenyje pagal instrukcijas.
Žingsnis 5
Alyvuogių aliejuje iškepkite lašišą.
Žingsnis 6
Po 4-5 minučių apverskite lašišą ir kepkite iš kitos pusės dar 4-5 minutes. Pabaigoje pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Išvirtą kvinoją sudėkite į atitinkamo dydžio indą.
Žingsnis 8
Į kvinoją sudėkite griežinėliais supjaustytą agurką ir mėtas ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Į lėkštę sudėkite kvinoją ir ant viršaus - lašišą. Papuošimui ant viršaus uždėkite baziliko lapelį. Skanaukite.
Kategorijos