Lašiša su parmezano padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Lašiša su parmezano padažu

Lašišos patiekalai yra ne tik išskirtinio skonio, bet ir neįtikėtinai sveiki. Žuvyje gausu riebalų, baltymų, fosforo ir cinko. Lašiša yra malonaus švelnaus skonio, nesvarbu, kaip ji ruošiama. Raudona žuvis visada buvo labai vertinama dėl savo skonio. Kepant lašišą jos beveik neįmanoma sugadinti. Todėl siūlome jums paprastą receptą, kuris padės pasijusti tikru virtuvės šefu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša su parmezano padažu Žingsnis 1
Smulkiai sutarkuokite parmezano sūrį.

Žingsnis 2

Lašiša su parmezano padažu Žingsnis 2
Nulupkite česnaką nuo žievelės. Išspauskite česnako skiltelę per presą.

Žingsnis 3

Lašiša su parmezano padažu Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 4

Lašiša su parmezano padažu Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite minkštą ištirpintą sviestą, tarkuotą parmezaną, česnaką ir žaliąjį svogūną. Padažo sūdyti nereikia.

Žingsnis 5

Lašiša su parmezano padažu Žingsnis 5
Padažą išmaišykite.

Žingsnis 6

Lašiša su parmezano padažu Žingsnis 6
Lašišos kepsnį sudėkite į keraminį kepimo indą.

Žingsnis 7

Lašiša su parmezano padažu Žingsnis 7
Padažą užtepkite ant kepsnio. Pašaukite žuvį į įkaitintą orkaitę maždaug 30 minučių. Kepkite 180 °C temperatūroje.

Žingsnis 8

Lašiša su parmezano padažu Žingsnis 8
Lašiša su sūrio padažu paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos