Publikavimo data: 2024-06-23
Lašiša su parmezano padažu
Lašišos patiekalai yra ne tik išskirtinio skonio, bet ir neįtikėtinai sveiki. Žuvyje gausu riebalų, baltymų, fosforo ir cinko. Lašiša yra malonaus švelnaus skonio, nesvarbu, kaip ji ruošiama. Raudona žuvis visada buvo labai vertinama dėl savo skonio. Kepant lašišą jos beveik neįmanoma sugadinti. Todėl siūlome jums paprastą receptą, kuris padės pasijusti tikru virtuvės šefu.
Žingsnis 1
Smulkiai sutarkuokite parmezano sūrį.
Žingsnis 2
Nulupkite česnaką nuo žievelės. Išspauskite česnako skiltelę per presą.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite minkštą ištirpintą sviestą, tarkuotą parmezaną, česnaką ir žaliąjį svogūną. Padažo sūdyti nereikia.
Žingsnis 5
Padažą išmaišykite.
Žingsnis 6
Lašišos kepsnį sudėkite į keraminį kepimo indą.
Žingsnis 7
Padažą užtepkite ant kepsnio. Pašaukite žuvį į įkaitintą orkaitę maždaug 30 minučių. Kepkite 180 °C temperatūroje.
Žingsnis 8
Lašiša su sūrio padažu paruošta!
Kategorijos