Lašiša sūri namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Lašiša sūri namuose

Gaminimo laikas
1210 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša sūri namuose Žingsnis 1
Paruoškite lašišą sūdymui. Supjaustykite filė vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į dubenį arba indą. Žuvies gabalėlius apšlakstykite brendžiu.

Žingsnis 2

Lašiša sūri namuose Žingsnis 2
Paruoškite druskos mišinį. Sumaišykite druską, pipirus ir cukrų ir pabarstykite žuvį. Susmulkinkite lauro lapą ir pabarstykite juo lašišą.

Žingsnis 3

Lašiša sūri namuose Žingsnis 3
Palikite žuvį marinuoti. Paspauskite ją ir įdėkite į šaldytuvą, uždenkite rankšluosčiu. Po 12 valandų lašiša pasidarys sūrymo - nusausinkite jį, apverskite žuvį ir vėl įdėkite į šaldytuvą dar 8 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos