Lašiša, troškinta su krevetėmis ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašiša, troškinta su krevetėmis ir daržovėmis

Lašiša yra viena sveikiausių žuvų rūšių. Joje yra labai daug aminorūgščių ir mikroelementų, taip pat vitaminų A, B, C ir D. Toks derinys kaip lašiša, jūros gėrybės ir daržovės yra gana įprastas ir mėgstamas daugelio tautų. Todėl šio patiekalo neatsisakys net vaikas, kuris pietums mieliau renkasi saldumynus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša, troškinta su krevetėmis ir daržovėmis Žingsnis 1
Supjaustytus svogūnus ir morkas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite keptuvėje, kol svogūnai taps auksiniai. Atskirai iškepkite lašišą ir kepsnį sumaišykite toje pačioje keptuvėje su daržovėmis.

Žingsnis 2

Lašiša, troškinta su krevetėmis ir daržovėmis Žingsnis 2
Sudėkite paprikas, pomidorus, prieskonines žoleles ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol suminkštės. Sudėkite krevetes, alyvuoges ir česnako skiltelę. Troškinkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos