Publikavimo data: 2024-06-15
Lašiša, troškinta su krevetėmis ir daržovėmis
Lašiša yra viena sveikiausių žuvų rūšių. Joje yra labai daug aminorūgščių ir mikroelementų, taip pat vitaminų A, B, C ir D. Toks derinys kaip lašiša, jūros gėrybės ir daržovės yra gana įprastas ir mėgstamas daugelio tautų. Todėl šio patiekalo neatsisakys net vaikas, kuris pietums mieliau renkasi saldumynus.
Žingsnis 1
Supjaustytus svogūnus ir morkas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite keptuvėje, kol svogūnai taps auksiniai. Atskirai iškepkite lašišą ir kepsnį sumaišykite toje pačioje keptuvėje su daržovėmis.
Žingsnis 2
Sudėkite paprikas, pomidorus, prieskonines žoleles ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol suminkštės. Sudėkite krevetes, alyvuoges ir česnako skiltelę. Troškinkite dar 15 minučių.
Kategorijos