Seviche su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Seviche su lašiša

Ceviche yra vienas populiariausių Peru kilmės žuvies ir jūros gėrybių patiekalų. Šiandien pasidalysime šio patiekalo receptu. Aštrumą reguliuokite pagal savo skonį: tinkamo ceviche sudėtyje yra aitriųjų paprikų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Seviche su lašiša Žingsnis 1
Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus blenderiu.

Žingsnis 2

Seviche su lašiša Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite kubeliais ir įdėkite į padažą marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 3

Seviche su lašiša Žingsnis 3
Apelsiną ir avokadą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Seviche su lašiša Žingsnis 4
Supjaustykite raudonąjį svogūną ir laimą žiedais.

Žingsnis 5

Seviche su lašiša Žingsnis 5
Į dubenį sudėkite marinuotą lašišą, avokadą ir apelsiną, ant viršaus uždėkite svogūną ir laimą.

Žingsnis 6

Seviche su lašiša Žingsnis 6
Įdėkite smulkiai supjaustytų aitriųjų paprikų ir papuoškite patiekalą kalendromis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos