Publikavimo data: 2024-05-20
Seviche su lašiša
Ceviche yra vienas populiariausių Peru kilmės žuvies ir jūros gėrybių patiekalų. Šiandien pasidalysime šio patiekalo receptu. Aštrumą reguliuokite pagal savo skonį: tinkamo ceviche sudėtyje yra aitriųjų paprikų.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus blenderiu.
Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite kubeliais ir įdėkite į padažą marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 3
Apelsiną ir avokadą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite raudonąjį svogūną ir laimą žiedais.
Žingsnis 5
Į dubenį sudėkite marinuotą lašišą, avokadą ir apelsiną, ant viršaus uždėkite svogūną ir laimą.
Žingsnis 6
Įdėkite smulkiai supjaustytų aitriųjų paprikų ir papuoškite patiekalą kalendromis.
Kategorijos