Publikavimo data: 2024-06-23
Lašišos filė skrebučiai
Skrudinta duona su lašiša - maistingas užkandis darbo ir švenčių dienomis. Žuvyje gausu kalcio, fosforo, vitaminų A ir D. Tai puikus omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių šaltinis. Dėl savo turtingos sudėties ji padeda išlaikyti gražią ir jauną odą, storus plaukus ir stiprius kaulus. Buvo laikai, kai lašišos buvo gaudoma tokiais kiekiais, kad ji nebuvo laikoma delikatesu. Walteris Scottas rašė, kad samdydami jūreivius jie specialiai prašydavo dietos, kurioje nebūtų daug lašišos.
Žingsnis 1
Paruoškite plaktą kiaušinį. Užvirinkite vandenį. Paimkite nedidelį sietelį ir į jį įmuškite kiaušinį. Taip nusausinsite skysto baltymo perteklių. Atsargiai įmeskite kiaušinį į vandenį ir virkite 3,5 minutės.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Duoną išdžiovinkite skrudintuve arba keptuvėje. Ant skrebučio sudėkite lašišos griežinėlius. Ant viršaus uždėkite avokadą, o ant jo - virtą kiaušinį.
Kategorijos