Lašišos filė skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Lašišos filė skrebučiai

Skrudinta duona su lašiša - maistingas užkandis darbo ir švenčių dienomis. Žuvyje gausu kalcio, fosforo, vitaminų A ir D. Tai puikus omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių šaltinis. Dėl savo turtingos sudėties ji padeda išlaikyti gražią ir jauną odą, storus plaukus ir stiprius kaulus. Buvo laikai, kai lašišos buvo gaudoma tokiais kiekiais, kad ji nebuvo laikoma delikatesu. Walteris Scottas rašė, kad samdydami jūreivius jie specialiai prašydavo dietos, kurioje nebūtų daug lašišos.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos filė skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite plaktą kiaušinį. Užvirinkite vandenį. Paimkite nedidelį sietelį ir į jį įmuškite kiaušinį. Taip nusausinsite skysto baltymo perteklių. Atsargiai įmeskite kiaušinį į vandenį ir virkite 3,5 minutės.

Žingsnis 2

Lašišos filė skrebučiai Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Duoną išdžiovinkite skrudintuve arba keptuvėje. Ant skrebučio sudėkite lašišos griežinėlius. Ant viršaus uždėkite avokadą, o ant jo - virtą kiaušinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos