Lašišos ir avokadų ceviche pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Lašišos ir avokadų ceviche

Ceviche yra senovinis Lotynų Amerikos patiekalas, kurį išrado paprasti žvejai. Tai citrusinių vaisių sultyse marinuotos šviežios jūros žuvys arba jūros gėrybės. Gaminant galima naudoti aštriąsias paprikas, įvairius vaisius, pomidorų pastą, svogūnus, salierus ir kitas žoleles. Yra daugybė variantų. Nebrangus receptas yra lašišos ceviche. Paruošti delikatesą gana paprasta ir greita. Norint išgauti tikrai skanų ceviche, geriau jį gaminti iš šviežios, atšaldytos lašišos.
Gaminimo laikas
32 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos ir avokadų ceviche Žingsnis 1
Paruoškite lašišos ceviche. Žuvį apšlakstykite citrinos sultimis ir trupučiu druskos. Į plokščios lėkštės vidurį sudėkite avokadą, pabarstykite česnaku. Ant viršaus sudėkite marinuotą lašišą. Apšlakstykite likusiomis citrinos sultimis. Pabarstykite pipirais. Viršų papuoškite rukolos lapeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos