Publikavimo data: 2024-05-25
Lašišos ir avokadų ceviche
Ceviche yra senovinis Lotynų Amerikos patiekalas, kurį išrado paprasti žvejai. Tai citrusinių vaisių sultyse marinuotos šviežios jūros žuvys arba jūros gėrybės. Gaminant galima naudoti aštriąsias paprikas, įvairius vaisius, pomidorų pastą, svogūnus, salierus ir kitas žoleles. Yra daugybė variantų. Nebrangus receptas yra lašišos ceviche. Paruošti delikatesą gana paprasta ir greita. Norint išgauti tikrai skanų ceviche, geriau jį gaminti iš šviežios, atšaldytos lašišos.
Žingsnis 1
Paruoškite lašišos ceviche. Žuvį apšlakstykite citrinos sultimis ir trupučiu druskos. Į plokščios lėkštės vidurį sudėkite avokadą, pabarstykite česnaku. Ant viršaus sudėkite marinuotą lašišą. Apšlakstykite likusiomis citrinos sultimis. Pabarstykite pipirais. Viršų papuoškite rukolos lapeliais.
Kategorijos