Lašišos ir varškės užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lašišos ir varškės užkandis

Kiekvienam šventiniam stalui reikia užkandžio. Užkandžių variantų yra tikrai daug. Jei norite paįvairinti šventinį stalą ir nustebinti savo svečius, paruoškite jį iš švelnios lašišos ir varškės.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos ir varškės užkandis Žingsnis 1
Paimkite juodos duonos ir su perforatoriumi padarykite apvalią formą. Tada paimkite varškės ir užtepkite jos ant būsimų kanapių. Supjaustykite lašišą, agurką, saldžiąją papriką.

Žingsnis 2

Lašišos ir varškės užkandis Žingsnis 2
Ant duonos, pateptos varške, dėkite lašišą, tada agurką, papriką arba bet kokia jums patinkančia tvarka. Ant viršaus dėkite salotų ir alyvuogių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos