Lašišos kebabai ant grilio keptuvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašišos kebabai ant grilio keptuvės

Žuvis - geriausias maistas vakarienei. Didelis baltymų, omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų kiekis ir mažai kalorijų lemia, kad lašiša yra subalansuotų patiekalų sąrašo nugalėtoja. Lašišą patiekite su daržovėmis, pilno grūdo duona, ankštinėmis daržovėmis ir padažu. Įsijunkite mėgstamą laidą ir mėgaukitės vakariene.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kebabai ant grilio keptuvės Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite dideliais kubeliais. Išimkite visus kaulus.

Žingsnis 2

Lašišos kebabai ant grilio keptuvės Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų ir garstyčias. Sudėkite žuvį į dubenį su padažu, išmaišykite ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Lašišos kebabai ant grilio keptuvės Žingsnis 3
Ant kiekvieno medinio iešmelio suverkite ne daugiau kaip po 4 gabalėlius.

Žingsnis 4

Lašišos kebabai ant grilio keptuvės Žingsnis 4
Kebabus kepkite ant keptuvės, įkaitintos su augaliniu aliejumi, 5 minutes iš visų pusių.

Žingsnis 5

Lašišos kebabai ant grilio keptuvės Žingsnis 5
Iškeptus kebabus pabarstykite sezamo sėklomis ir patiekite. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos