Publikavimo data: 2024-06-15
Lašišos kebabai ant grilio keptuvės
Žuvis - geriausias maistas vakarienei. Didelis baltymų, omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų kiekis ir mažai kalorijų lemia, kad lašiša yra subalansuotų patiekalų sąrašo nugalėtoja. Lašišą patiekite su daržovėmis, pilno grūdo duona, ankštinėmis daržovėmis ir padažu. Įsijunkite mėgstamą laidą ir mėgaukitės vakariene.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite dideliais kubeliais. Išimkite visus kaulus.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų ir garstyčias. Sudėkite žuvį į dubenį su padažu, išmaišykite ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Ant kiekvieno medinio iešmelio suverkite ne daugiau kaip po 4 gabalėlius.
Žingsnis 4
Kebabus kepkite ant keptuvės, įkaitintos su augaliniu aliejumi, 5 minutes iš visų pusių.
Žingsnis 5
Iškeptus kebabus pabarstykite sezamo sėklomis ir patiekite. Mėgaukitės.
Kategorijos