Publikavimo data: 2024-06-15
Lašišos kebabai orkaitėje
Žuvis yra produktas, kuris turi būti kiekvieno žmogaus mityboje. Lašiša turi labai daug aminorūgščių, įskaitant nepakeičiamąsias aminorūgštis, mikroelementų (kalio, magnio, fosforo, geležies ir kt.), omega-3 riebalų rūgščių ir omega-6 riebalų rūgščių. Suvartojant 100 g žuvies per dieną, patenkinama pusė baltymų paros poreikio. Lašišos kebabai yra maistingas, skanus, mažai kaloringas ir neįtikėtinai sveikas patiekalas.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Žuvies gabalėlius pamerkite į prieskonius, apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 3
Ant iešmelių pakaitomis suverkite žuvį ir vyšnias.
Žingsnis 4
Dėkite iešmelius ant kepimo skardos ir siųskite į įkaitintą orkaitę 15 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje. Patikrinkite, ar žuvis paruošta, pradurdami, jei teka skaidrios sultys, vadinasi, žuvis paruošta. Patiekite paruoštus kebabus ant iešmelių.
Kategorijos