Lašišos kebabai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašišos kebabai orkaitėje

Žuvis yra produktas, kuris turi būti kiekvieno žmogaus mityboje. Lašiša turi labai daug aminorūgščių, įskaitant nepakeičiamąsias aminorūgštis, mikroelementų (kalio, magnio, fosforo, geležies ir kt.), omega-3 riebalų rūgščių ir omega-6 riebalų rūgščių. Suvartojant 100 g žuvies per dieną, patenkinama pusė baltymų paros poreikio. Lašišos kebabai yra maistingas, skanus, mažai kaloringas ir neįtikėtinai sveikas patiekalas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kebabai orkaitėje Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite dideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Lašišos kebabai orkaitėje Žingsnis 2
Žuvies gabalėlius pamerkite į prieskonius, apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 3

Lašišos kebabai orkaitėje Žingsnis 3
Ant iešmelių pakaitomis suverkite žuvį ir vyšnias.

Žingsnis 4

Lašišos kebabai orkaitėje Žingsnis 4
Dėkite iešmelius ant kepimo skardos ir siųskite į įkaitintą orkaitę 15 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje. Patikrinkite, ar žuvis paruošta, pradurdami, jei teka skaidrios sultys, vadinasi, žuvis paruošta. Patiekite paruoštus kebabus ant iešmelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos