Publikavimo data: 2024-06-09
Lašišos kepsnys, keptas su daržovėmis
Yra daug skanių lašišos mėsos receptų. Keptą lašišą su daržovėmis verta ruošti visiems, žuvis būna minkšta ir sultinga. Daržovės papildo lašišos mėsą ir gaunamas puikus skirtingų skonių derinys.
Žingsnis 1
Lašišos kepsnius pagardinkite druska ir pipirais. Palikite marinuotis. Tada supjaustykite bulves ir svogūnus žiedais. Pusę svogūnų sumaišykite su bulvėmis, įpilkite truputį majonezo ir išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Po to pradėkite dėti sluoksnius. Pirmiausia sluoksniuokite bulves ir svogūnus, tada kepsnius. Supjaustykite pomidorus ir ant lašišos sudėkite pomidorų žiedus. Tada vėl svogūnai majoneze. Tada 45 minutėms pašaukite į orkaitę. Iškepusį patiekalą apibarstykite sūriu ir petražolėmis.
Kategorijos