Lašišos pavasario suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Lašišos pavasario suktinukai

Lašiša yra natūralus baltymų, vitaminų ir mineralų šaltinis. Ji taip pat naudinga nervų sistemai ir protinei veiklai. O derinama su ryžių popieriumi žuvis įgauna dar daugiau naudingų savybių, todėl patiekalas tampa ne tik skanus, bet ir maistingas. Beje, patiekalo pavadinimas kilęs iš Kinijos, kur jis ruošiamas Pavasario šventės garbei. Iš čia ir priešdėlis "spring", t. y. "pavasaris". Tačiau pavadinimas dažnai keičiasi priklausomai nuo šalies - pavyzdžiui, Vietname suktinukai vadinami "nam".
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos pavasario suktinukai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Agurkus ir avokadą supjaustykite plonais griežinėliais. Morkas sutarkuokite korėjietiška salotų tarka, kad gautųsi šiaudeliai. Lašišos filė supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Lašišos pavasario suktinukai Žingsnis 2
Pamirkykite ryžių popierių. Įmerkite vieną lapą į šiltą vandenį, palaukite 2-3 sekundes ir padėkite paruoštą popierių ant švaraus, sauso paviršiaus. Pamirkykite visus ritinio lakštus.

Žingsnis 3

Lašišos pavasario suktinukai Žingsnis 3
Pasigaminkite ritinį. Paimkite po nedidelį kiekį visų ingredientų, pradėkite nuo viso salotos lapo, dėkite juos ant ryžių popieriaus ir susukite į tvarkingą ritinėlį, užlenkdami šoninius kraštus. Pakartokite su visais lapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos