Publikavimo data: 2024-06-22
Lašišos skrebučiai
Lašišos skrebučiai gaminami taip: ant skrudintos duonos, apteptos varške, dedami lengvai pasūdytos žuvies griežinėliai. Rezultatas - labai skanūs, gardūs ir sveiki pusryčiai. Tokius skrebučius galima įvairiai papuošti. Pavyzdžiui, alyvuogėmis ir vyšniniais pomidorais, agurku ir raudonaisiais ikrais arba citrinos griežinėliu ir alyvuogėmis. Dėl skonio į sūrio varškę ar papuošimą įberkite prieskoninių žolelių, pavyzdžiui, estragonų, krapų ar petražolių. Jos suteiks skrebučiui ypatingą aromatą ir pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duoną skrudintuvėje. Kiekvieną skrebučio riekelę aptepkite varške ir uždėkite po gabalėlį lašišos.
Žingsnis 2
Apkepkite skrebučius, kol iškeps. Ant kiekvieno skrebučio uždėkite vyšninių pomidorų puselių ir alyvuogių.
Kategorijos