Lašišos skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Lašišos skrebučiai

Lašišos skrebučiai gaminami taip: ant skrudintos duonos, apteptos varške, dedami lengvai pasūdytos žuvies griežinėliai. Rezultatas - labai skanūs, gardūs ir sveiki pusryčiai. Tokius skrebučius galima įvairiai papuošti. Pavyzdžiui, alyvuogėmis ir vyšniniais pomidorais, agurku ir raudonaisiais ikrais arba citrinos griežinėliu ir alyvuogėmis. Dėl skonio į sūrio varškę ar papuošimą įberkite prieskoninių žolelių, pavyzdžiui, estragonų, krapų ar petražolių. Jos suteiks skrebučiui ypatingą aromatą ir pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.42/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duoną skrudintuvėje. Kiekvieną skrebučio riekelę aptepkite varške ir uždėkite po gabalėlį lašišos.

Žingsnis 2

Lašišos skrebučiai Žingsnis 2
Apkepkite skrebučius, kol iškeps. Ant kiekvieno skrebučio uždėkite vyšninių pomidorų puselių ir alyvuogių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos