Publikavimo data: 2024-03-31
Lašišos suktinukai su avokadu ir varškės sūriu
Švelniai sūdyta lašiša puikiai dera su avokadais. Tikriausiai esate ragavę daugybę patiekalų pagal šį duetą, tačiau nieko panašaus dar nesate ragavę. Gražiai patiekti suktinukai džiugina akį. Plonos plačios žuvies plokštelės yra suktinukų pagrindas, o įdaras - minkšta varškė su prinokusiu avokadu. Pats avokadas yra uoga. Viduryje esantis didelis branduolys yra tik sėkla. Paruoškite svečiams lašišos suktinukų su avokadu ir varške ir nustebinkite juos spalvingu patiekalu bei savo botanikos žiniomis.
Žingsnis 1
Avokadą supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Susmulkinkite petražoles ir sumaišykite jas su varške.
Žingsnis 3
Ant žuvies lėkščių dėkite avokado griežinėlių.
Žingsnis 4
Į kiekvieną įdėkite po arbatinį šaukštelį varškės varškės.
Žingsnis 5
Viename krašte sudėkite įdarą, kad jis neišsikištų virš žuvies, ir susukite suktinukus.
Žingsnis 6
Suktinukus suriškite svogūnų plunksnomis, kad jie būtų dar tvirtesni.
Kategorijos