Publikavimo data: 2024-06-11
Lašišos užkandis su traškučiais
Koks šventinis stalas gali apsieiti be užkandžių? Teisingai, nė vieno, nes jie padeda praskaidrinti karšto patiekalo laukimą, užpildyti pertraukas tarp svarbiausių renginių ir tiesiog gražiai atrodo! Paruoškite su mumis neįprastą užkandį - lašišos ir daržovių salotas "laiveliuose" iš traškučių. Tam tinka traškučiai vamzdeliuose beveik bet kokio skonio (originalūs, su sūriu arba grietine ir svogūnais).
Žingsnis 1
Lašišą, agurkus, pomidorus ir kietai virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žoleles ir sudėkite visus susmulkintus ingredientus į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Įdėkite naminio majonezo ir prieskonių. Įdarą gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Gautas salotas sudėkite ant traškučių, papuoškite petražolių šakelėmis ir patiekite užkandį.
Kategorijos