Lašišos užkandis su traškučiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Lašišos užkandis su traškučiais

Koks šventinis stalas gali apsieiti be užkandžių? Teisingai, nė vieno, nes jie padeda praskaidrinti karšto patiekalo laukimą, užpildyti pertraukas tarp svarbiausių renginių ir tiesiog gražiai atrodo! Paruoškite su mumis neįprastą užkandį - lašišos ir daržovių salotas "laiveliuose" iš traškučių. Tam tinka traškučiai vamzdeliuose beveik bet kokio skonio (originalūs, su sūriu arba grietine ir svogūnais).
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos užkandis su traškučiais Žingsnis 1
Lašišą, agurkus, pomidorus ir kietai virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Lašišos užkandis su traškučiais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žoleles ir sudėkite visus susmulkintus ingredientus į gilų dubenį.

Žingsnis 3

Lašišos užkandis su traškučiais Žingsnis 3
Įdėkite naminio majonezo ir prieskonių. Įdarą gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Lašišos užkandis su traškučiais Žingsnis 4
Gautas salotas sudėkite ant traškučių, papuoškite petražolių šakelėmis ir patiekite užkandį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos