Publikavimo data: 2024-06-23
Lašišų volavimas
Lašišos volovanes - tai iš sluoksniuotos tešlos ir įdaro pagaminti "bokštai". Norint subtilesnio skonio, tinka lengvai sūdyta žuvis, o rūkyta lašiša suteiks patiekalui šiek tiek dūmo skonio. Jei tradicinis minkšto arba varškės sūrio pagrindas nuobodus, gera alternatyva gali būti naminis totorių padažas. Jį gana paprasta paruošti ir jis puikiai dera su pagrindiniu oro tartaletės ingredientu.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Pabarstykite stalą miltais ir tolygiai iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Paimkite didelio skersmens stiklinę ir iš tešlos išpjaukite apskritimus. Pusę jų atidėkite į šalį. Paimkite mažesnio skersmens stiklinę ir iš tešlos išpjaukite apskritimo vidurį. Tą patį padarykite su puse apskritimų.
Žingsnis 2
Iš tešlos suformuokite vol-au-vents. Dėkite apskritimus ant kepimo skardos ir uždenkite juos tešlos žiedais. Suplakite žalią kiaušinį ir teptuku aptepkite tešlą. Kepkite 15 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite trynius su garstyčiomis ir augaliniu aliejumi iki vientisos masės. Susmulkinkite marinuotus agurkus ir prieskonines žoleles ir įmaišykite į padažą. Išspauskite citriną, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Į kiekvieno vol-au-vent vidų dėkite po 2 šaukštus naminio totorių padažo ir sudėkite lašišos griežinėlius.
Kategorijos