Publikavimo data: 2025-08-20
Lengva gavėnios sriuba su makaronais
Pasninko sriubos teigiamai veikia žmogaus organizmą. Jose nėra kenksmingų riebalų, o jų kaloringumas nėra didelis. Tokios sriubos tinka tiems, kurie nemėgsta persivalgyti, ir tiems, kurie saugo savo figūrą. Be to, pasninko sriuba yra pakankamai sotus patiekalas. Organizmas gauna visų reikalingų vitaminų, mineralinių medžiagų ir skaidulinių medžiagų, nes dauguma sriubų gaminamos iš daržovių, kurios yra naudingų medžiagų šaltinis. Be to, patiekalai iš daržovių gerokai pagerina virškinimą. Naudojant sriubas nėra jokių trūkumų.
Žingsnis 1
Pastatykite ant ugnies puodą su vandeniu ir palaukite, kol užvirs. Sudėkite bulves ir morkas. Virkite apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūną. Tada suberkite jį į sriubą ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite makaronus į sriubą ir virkite 10 minučių. Pabaigoje į puodą suberkite smulkintas žoleles ir virkite dar 3 minutes, kol suminkštės.
Kategorijos