Lengva salsa su kriauše pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Lengva salsa su kriauše

Salsa - tai beveik bet kokio patiekalo prieskonis. Ją galima patiekti su mėsa, traškučiais, tortilijomis arba kaip atskirą patiekalą. Yra daugybė salsos variantų, tačiau svarbiausia, kad ji būtų aštri ir aštri. Padažui geriau imti kietas kriaušes, geriau šiek tiek neprinokusias nei pernokusias.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
39 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengva salsa su kriauše Žingsnis 1
Paruoškite kriaušes taip: pirmiausia perpjaukite kriaušę per pusę, tada kiekvieną pusę supjaustykite plonais griežinėliais, tada griežinėliais supjaustykite plonais šiaudeliais ir šiaudelius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Lengva salsa su kriauše Žingsnis 2
Nuo pomidorų pašalinkite odelę ir supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną. Smulkiai sukapokite petražoles ir česnaką. Iš aštriosios paprikos išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite minkštimą. Nulupkite imbierą ir smulkiai sutarkuokite.

Žingsnis 3

Lengva salsa su kriauše Žingsnis 3
Visus ingredientus gerai sumaišykite giliame dubenyje, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir dar kartą išmaišykite. Padažą supilkite į puodą arba gilų dubenį ir palikite pastovėti bent 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos