Publikavimo data: 2024-06-23
Lengva salsa su kriauše
Salsa - tai beveik bet kokio patiekalo prieskonis. Ją galima patiekti su mėsa, traškučiais, tortilijomis arba kaip atskirą patiekalą. Yra daugybė salsos variantų, tačiau svarbiausia, kad ji būtų aštri ir aštri. Padažui geriau imti kietas kriaušes, geriau šiek tiek neprinokusias nei pernokusias.
Žingsnis 1
Paruoškite kriaušes taip: pirmiausia perpjaukite kriaušę per pusę, tada kiekvieną pusę supjaustykite plonais griežinėliais, tada griežinėliais supjaustykite plonais šiaudeliais ir šiaudelius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Nuo pomidorų pašalinkite odelę ir supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną. Smulkiai sukapokite petražoles ir česnaką. Iš aštriosios paprikos išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite minkštimą. Nulupkite imbierą ir smulkiai sutarkuokite.
Žingsnis 3
Visus ingredientus gerai sumaišykite giliame dubenyje, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir dar kartą išmaišykite. Padažą supilkite į puodą arba gilų dubenį ir palikite pastovėti bent 60 minučių.
Kategorijos