Lengvai marinuota skumbrė su česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Lengvai marinuota skumbrė su česnaku

Kaip visi žino, skumbrė yra labai sveika žuvis. Ji labai populiari dėl mažo kaloringumo ir švelnios, skanios mėsos. Siūlome jums marinuotos žuvies receptą. Ji taip pat gaunasi labai švelni, tačiau intensyvesnio skonio. Tokią skumbrę galima naudoti kartu su įvairiais patiekalais ar užkandžiais.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Lengvai marinuota skumbrė su česnaku Žingsnis 1
Nupjaukite žuviai visus pelekus, uodegą ir galvą. Gerai išvalykite pilvą. Kiekvieną žuvį padalykite į dvi dalis, išvalykite jas nuo kaulų.

Žingsnis 2

Lengvai marinuota skumbrė su česnaku Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite druską su kalendra ir maltais pipirais. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais. Pabarstykite prieskoniais kiekvieną žuvies dalį, tada ant jos uždėkite česnaką.

Žingsnis 3

Lengvai marinuota skumbrė su česnaku Žingsnis 3
Sudėkite žuvį vieną ant kitos ir padėkite į šaldytuvą 240 minučių. Jei norite laikyti ilgiau, suvyniokite žuvį į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos