Publikavimo data: 2025-08-16
Lengvai marinuota skumbrė su česnaku
Kaip visi žino, skumbrė yra labai sveika žuvis. Ji labai populiari dėl mažo kaloringumo ir švelnios, skanios mėsos. Siūlome jums marinuotos žuvies receptą. Ji taip pat gaunasi labai švelni, tačiau intensyvesnio skonio. Tokią skumbrę galima naudoti kartu su įvairiais patiekalais ar užkandžiais.
Žingsnis 1
Nupjaukite žuviai visus pelekus, uodegą ir galvą. Gerai išvalykite pilvą. Kiekvieną žuvį padalykite į dvi dalis, išvalykite jas nuo kaulų.
Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite druską su kalendra ir maltais pipirais. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais. Pabarstykite prieskoniais kiekvieną žuvies dalį, tada ant jos uždėkite česnaką.
Žingsnis 3
Sudėkite žuvį vieną ant kitos ir padėkite į šaldytuvą 240 minučių. Jei norite laikyti ilgiau, suvyniokite žuvį į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį.
Kategorijos