Publikavimo data: 2024-06-15
Lengvai orkaitėje kepta lašiša su marinuotais agurkais ir pomidorais
Orkaitėje kepta lašiša - tai patiekalas, kurį galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba su papildomais makaronais ar grūdais. Lašiša laikoma naudinga sveikai odai ir gleivinėms, ji taip pat reguliuoja cukraus kiekį kraujyje ir yra antioksidantas. Omega-3 riebalų rūgštys, kurių lašišoje yra daug, turi įtakos biologiniam žmogaus senėjimui. Pomidoruose yra daug vitamino A ir K, daug B grupės vitaminų, folio rūgšties ir tiamino.
Žingsnis 1
Pagardinkite lašišos filė druska ir pipirais ir palikite 15 minučių. Tada ant filė sudėkite agurkus, svogūnus ir pomidorus. Ant viršaus užtepkite majonezo (paskirstykite jį po visą paviršių).
Žingsnis 2
Paruoškite kepimo skardą, išklodami ją pergamentiniu popieriumi. Įdėkite patiekalą ant kepimo skardos. Kepkite iki 185 ℃ įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.
Kategorijos