Publikavimo data: 2025-08-18
Lengvai pagaminamas medaus pyragas
Visų mėgstamiausias pyragas, kurį lengva pagaminti.
Žingsnis 1
Storasieniame puode ištirpinkite medų, sviestą ir cukrų.
Žingsnis 2
Užvirinkite ir suberkite sodą.
Žingsnis 3
Virkite, kol įgaus karamelės spalvą, nuolat maišydami. Tada nuimkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.
Žingsnis 4
Į atvėsusią masę supilkite kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Palaipsniui suberkite miltus ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 6
Paskirstykite paruoštą tešlą sluoksniais ant 2-3 didelių kepimo skardų (priklausomai nuo to, kokio storio tešlą pilate) ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje po 8 minutes.
Žingsnis 7
Iškirpkite norimo dydžio pyragą.
Žingsnis 8
Pasirinkau nedidelį skersmenį ir pyragaičiai gavosi daug.
Žingsnis 9
Kremui sumaišykite maskarponę ir kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite. Tortą surenkite (pluta-kremas-kremas-kremas-pluta ir t. t.).
Kategorijos