Publikavimo data: 2025-08-18
Lengvai pagaminamas "Medaus" pyragas
Skaniausias ir lengviausiai pagaminamas.
Žingsnis 1
Viską sumaišykite
Žingsnis 2
Įdėkite jį į vandens vonią.
Žingsnis 3
Maišykite, kol pradės putoti.
Žingsnis 4
Įdėkite 1 arbatinį šaukštelį sodos.
Žingsnis 5
2 šaukštai degtinės, įmaišyti
Žingsnis 6
Nenuimdami nuo ugnies suberkite 2,5 puodelio miltų, išmaišykite, išjunkite.
Žingsnis 7
Tešla gaunasi lipni, palikite atvėsti.
Žingsnis 8
Kai tešla atvės, padalykite ją į 5 lygias dalis.
Žingsnis 9
Iškočiokite tešlą.
Žingsnis 10
Dėkite pyragėlius į įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 11
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 5 minutes.
Žingsnis 12
Naudodami dangtelį išpjaukite reikiamo dydžio pyragėlius. Apkarpas palikite trupiniams.
Žingsnis 13
Kremui išplakite kondensuotą pieną ir likusius 200 g sviesto iki vientisos masės.
Žingsnis 14
Šaukštu aptepkite juo mūsų pyragėlius.
Žingsnis 15
Likusius atraižų gabalėlius rankomis sumalkite į smulkius trupinius.
Žingsnis 16
Pabarstykite trupiniais visą pyrago paviršių ir padėkite jį į šaldytuvą 5 valandoms, kad įsigertų.
Kategorijos