Lengvai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lengvai sūdyta lašiša

Ši žuvis greitai sūdyta, labai skani ir sveika. Rekomenduoju išbandyti gaminti pagal šį receptą!
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 1
Išdarinėkite ir išvalykite rausvąją lašišą ir išpjaukite ją į filė. Sudėkite į stiklinį dubenį, supilkite pusės citrinos sultis, cukrų, druską ir krapus.

Žingsnis 2

Lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 2
Uždenkite puodelį iš viršaus plastikiniu maišeliu.

Žingsnis 3

Padėkite jį į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos