Lengvai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lengvai sūdyta lašiša

Visada naudoju šį paprastą receptą, norėdama pasigaminti sušių arba jei turiu netikėtų svečių. Jį labai lengva pagaminti, o skonis puikus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 1
Iš kepsnio pašalinkite odą ir kaulus. Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 2
Ištirpinkite druską ir cukrų stiklinėje šilto vandens. Užpilkite lašišą sūrymu ir palaikykite 40 minučių.

Žingsnis 3

Nusausinkite, sudėkite smulkintus krapus ir sviestą. Išmaišykite ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos