Lengvai sūdyta lašiša su apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Lengvai sūdyta lašiša su apelsinais

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Lengvai sūdyta lašiša su apelsinais Žingsnis 1
Sumaišykite druską ir cukrų ir aptepkite žuvį, pirmiausia - žvynų puse.

Žingsnis 2

Lengvai sūdyta lašiša su apelsinais Žingsnis 2
Tada žuvį apverskite ir įtrinkite kitą pusę. Pabarstykite juodaisiais pipirais.

Žingsnis 3

Lengvai sūdyta lašiša su apelsinais Žingsnis 3
Žuvį gerai apšlakstykite apelsinų sultimis ir įdėkite šviežių krapų šakelių.

Žingsnis 4

Lengvai sūdyta lašiša su apelsinais Žingsnis 4
Uždenkite maistine plėvele ir leiskite sultims prisitraukti karštyje apie 20 minučių. Tada įdėkite į šaldytuvą 24 valandoms. Po 24 valandų žuvį dar kartą išimkite, gerai įtrinkite sultimis ir vėl įdėkite į šaldytuvą dar 24 valandoms.

Žingsnis 5

Lengvai sūdyta lašiša su apelsinais Žingsnis 5
Nuimkite maistinę plėvelę. Ir žuvis paruošta naudoti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos