Publikavimo data: 2024-05-19
Lengvai sūdyta lašiša su apelsinais
Žingsnis 1
Sumaišykite druską ir cukrų ir aptepkite žuvį, pirmiausia - žvynų puse.
Žingsnis 2
Tada žuvį apverskite ir įtrinkite kitą pusę. Pabarstykite juodaisiais pipirais.
Žingsnis 3
Žuvį gerai apšlakstykite apelsinų sultimis ir įdėkite šviežių krapų šakelių.
Žingsnis 4
Uždenkite maistine plėvele ir leiskite sultims prisitraukti karštyje apie 20 minučių. Tada įdėkite į šaldytuvą 24 valandoms. Po 24 valandų žuvį dar kartą išimkite, gerai įtrinkite sultimis ir vėl įdėkite į šaldytuvą dar 24 valandoms.
Žingsnis 5
Nuimkite maistinę plėvelę. Ir žuvis paruošta naudoti.
Kategorijos