Lengvai sūdyta silkė su marinuotais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Lengvai sūdyta silkė su marinuotais svogūnais

Silkę su marinuotais svogūnais gali paruošti net pradedantysis. Pagrindinis šio patiekalo žavesys slypi neįprastame marinate, kuris suteikia aštraus, pikantiško skonio. Rinkitės tik mažai druskos turinčią silkę, tokia pasižymi harmoningu skoniu ir puikiai tiks bet kokiam renginiui. Šis patiekalas puikiai tiks kaip užkandis prie stiprių alkoholinių gėrimų, taip pat derės su virtomis bulvėmis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvai sūdyta silkė su marinuotais svogūnais Žingsnis 1
Išvalykite silkes, pašalinkite membranas ir nugarinę dalį. Galva ir uodega taip pat nenaudingos. Supjaustykite nedideliais, porcijiniais gabalėliais

Žingsnis 2

Lengvai sūdyta silkė su marinuotais svogūnais Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite, nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais arba pusžiedžiais. Atskirame dubenyje sumaišykite susmulkintus svogūnus, cukrų ir actą ir palikite 10 minučių. Sudėkite silkę į lėkštę, ant viršaus užbarstykite marinuotų svogūnų ir apšlakstykite augaliniu aliejumi. Patiekite po 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos