Lengvai sūdyta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Lengvai sūdyta skumbrė

Tai mano mėgstamiausias skumbrės marinavimo receptas. Šį klasikinį variantą naudoju jau daugelį metų. Skumbrę galima valgyti antrą dieną, ji būna šiek tiek sūri, trečią ar ketvirtą dieną ji jau būna rūgštesnė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvai sūdyta skumbrė Žingsnis 1
Į puodą supilkite 0,6 l vandens, įberkite druskos, cukraus, pipirų ir lauro lapų. Uždekite ant ugnies, užvirinkite ir po minutės išjunkite. Sūrymą atvėsinkite.

Žingsnis 2

Lengvai sūdyta skumbrė Žingsnis 2
Paruoštą skumbrę užpilkite gautu sūrymu ir padėkite į šaldytuvą 2 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos