Lengvai sūdyti upėtakiai maistinėje plėvelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Lengvai sūdyti upėtakiai maistinėje plėvelėje

Dalinuosi receptu, kaip namuose patiems pasigaminti skanią lengvai sūdytą žuvį.
Gaminimo laikas
1330 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Lengvai sūdyti upėtakiai maistinėje plėvelėje Žingsnis 1
Įtrinkite upėtakių filė druskos mišiniu iš abiejų pusių, įdėkite lauro lapą ir pipirų grūdelius. Žuvį suvyniokite į maistinę plėvelę.

Žingsnis 2

Lengvai sūdyti upėtakiai maistinėje plėvelėje Žingsnis 2
Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą. Po 10-12 valandų nuimkite svorį, apverskite žuvį ir vėl įdėkite į šaldytuvą dar 8-10 valandų.

Žingsnis 3

Lengvai sūdyti upėtakiai maistinėje plėvelėje Žingsnis 3
Nuimkite foliją, nuplaukite žuvį po šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos