Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvas cukinijų pyragas su česnakais
Cukinijoje yra 95 % vandens ir tai yra dietinis produktas. Ankstyvą pavasarį, kai cukinijos yra ankstyvą pavasarį, jos yra tikras išsigelbėjimas nuo avitaminozės. Cukinija rekomenduojama sergant nutukimu, gerai skrandžio ir žarnyno veiklai. Gydytojai cukinijų patiekalus skiria esant padidėjusiam kraujospūdžiui, susijaudinimui ir stresui, kepenų ir inkstų ligoms.
Žingsnis 1
Į dubenį suberkite tarkuotas cukinijas. Susmulkinkite cukinijas panardinamuoju trintuvu. Supilkite pieną, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir gerai išminkykite tirštą tešlą.
Žingsnis 2
Paruoškite keptuvę blynams kepti. Į įkaitintą keptuvę šaukštu pilkite cukinijų tešlą ir kepkite blynelius po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Kepkite svogūnus ir morkas saulėgrąžų aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Majonezą sumaišykite su grietine, suberkite prieskonius, svogūnus ir morkas. Šiuo mišiniu aptepkite paruoštą cukinijų blyną. Dėkite pomidorus. Ant viršaus uždėkite kitą blyną ir pakartokite šį procesą. Aptepkite paskutinį blyną ir sudėkite pomidorus.
Kategorijos