Lengvas cukinijų pyragas su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengvas cukinijų pyragas su česnakais

Cukinijoje yra 95 % vandens ir tai yra dietinis produktas. Ankstyvą pavasarį, kai cukinijos yra ankstyvą pavasarį, jos yra tikras išsigelbėjimas nuo avitaminozės. Cukinija rekomenduojama sergant nutukimu, gerai skrandžio ir žarnyno veiklai. Gydytojai cukinijų patiekalus skiria esant padidėjusiam kraujospūdžiui, susijaudinimui ir stresui, kepenų ir inkstų ligoms.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į dubenį suberkite tarkuotas cukinijas. Susmulkinkite cukinijas panardinamuoju trintuvu. Supilkite pieną, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir gerai išminkykite tirštą tešlą.

Žingsnis 2

Lengvas cukinijų pyragas su česnakais Žingsnis 2
Paruoškite keptuvę blynams kepti. Į įkaitintą keptuvę šaukštu pilkite cukinijų tešlą ir kepkite blynelius po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Kepkite svogūnus ir morkas saulėgrąžų aliejuje, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Lengvas cukinijų pyragas su česnakais Žingsnis 3
Majonezą sumaišykite su grietine, suberkite prieskonius, svogūnus ir morkas. Šiuo mišiniu aptepkite paruoštą cukinijų blyną. Dėkite pomidorus. Ant viršaus uždėkite kitą blyną ir pakartokite šį procesą. Aptepkite paskutinį blyną ir sudėkite pomidorus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos