Publikavimo data: 2025-08-19
Lengvas desertas iš įvairiaspalvės želė
Jei neturite laiko kepti pyrago, pasinaudokite mūsų receptu. Tortas su želė gabalėliais grietinės įdare ir sausainiais paruošiamas gana lengvai ir greitai. Jums tereikės palaukti, kol šis nuostabus, ryškus ir skanus desertas visiškai sustings. Receptą galite paįvairinti naudodami cukruotus vaisius, marmeladą, net šviežius vaisius, tačiau būtinai užpilkite juos želatina, kad sultys nesugadintų torto struktūros.
Žingsnis 1
Paruoštą įvairiaspalvę želė supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais ir sumaišykite. Uždenkite torto formą maistine plėvele ir supilkite sumaišytus želė gabalėlius. Sumaišykite grietinę su cukrumi, kol ištirps kristalai. Greitai tirpstančią želatiną atskieskite 6 šaukštais karšto vandens ir supilkite į saldųjį mišinį, išmaišykite.
Žingsnis 2
Gautą grietinės ir želatinos mišinį supilkite į formą ant įvairiaspalvės želė ir gerai išmaišykite. Ant viršaus tolygiai paskleiskite sausainius. Uždenkite maistine plėvele ir 3 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos