Lengvas maltos vištienos, kopūstų ir bulvių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Lengvas maltos vištienos, kopūstų ir bulvių troškinys

Maltos vištienos, kopūstų ir bulvių troškinys yra neįtikėtinai skanus patiekalas, kuris nustebins daugelį žmonių. Vištienos faršas puikiai dera su kopūstais, bulvėmis ir svogūnais. Be to, į maltą mėsą dedama medaus, garstyčių, druskos, pipirų, kiaušinio, pieno ir grietinėlės. Todėl ji gaunasi tokia minkšta, sultinga ir kreminė. Be to, vištienoje yra daug naudingų medžiagų. Vištienoje gausu fosforo, kalcio ir baltymų, kurie būtini kaulams ir raumenims formuoti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Lengvas maltos vištienos, kopūstų ir bulvių troškinys Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite pusę kopūstų. Šiek tiek patroškinkite, tada sudėkite likusius kopūstus. Į gilų dubenį sudėkite faršą, medų, garstyčias, druską, pipirus, kiaušinį, pieną ir grietinėlę.

Žingsnis 2

Lengvas maltos vištienos, kopūstų ir bulvių troškinys Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite. Paruoškite kepimo formą ir pirmiausia sudėkite bulves, tada svogūnus, maltą mėsą ir kopūstus. Sluoksnius dėliokite iki formos galo. Pašaukite į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių troškinys, bulvių troškinys, bulvių troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, bulvių apkepas su grybais, apkepas su grybais, vakarienė su bulvėmis, bulvių apkepas su sūriu, apkepas su sūriu, apkepas su kiaušiniais, apkepas su pienu

Kategorijos