Publikavimo data: 2025-08-20
Lengvas maltos vištienos, kopūstų ir bulvių troškinys
Maltos vištienos, kopūstų ir bulvių troškinys yra neįtikėtinai skanus patiekalas, kuris nustebins daugelį žmonių. Vištienos faršas puikiai dera su kopūstais, bulvėmis ir svogūnais. Be to, į maltą mėsą dedama medaus, garstyčių, druskos, pipirų, kiaušinio, pieno ir grietinėlės. Todėl ji gaunasi tokia minkšta, sultinga ir kreminė. Be to, vištienoje yra daug naudingų medžiagų. Vištienoje gausu fosforo, kalcio ir baltymų, kurie būtini kaulams ir raumenims formuoti.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite pusę kopūstų. Šiek tiek patroškinkite, tada sudėkite likusius kopūstus. Į gilų dubenį sudėkite faršą, medų, garstyčias, druską, pipirus, kiaušinį, pieną ir grietinėlę.
Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite. Paruoškite kepimo formą ir pirmiausia sudėkite bulves, tada svogūnus, maltą mėsą ir kopūstus. Sluoksnius dėliokite iki formos galo. Pašaukite į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos