Publikavimo data: 2024-09-14
Lengvas pyragas su sultingais obuoliais
Šis receptas tinka bet kokiam įdarui: obuoliams, vyšnioms, uogoms. Pyragas būna labai minkštas ir sultingas. Geriausia jį valgyti karštą su ledų porcija.
Žingsnis 1
Persijokite miltus, sumaišykite su cukrumi, druska ir soda.
Žingsnis 2
Silikoninėje formoje supjaustykite obuolius griežinėliais, ant viršaus užpilkite 3 šaukštus gautos masės.
Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinius ir sumaišykite su likusiu mišiniu.
Žingsnis 4
Gautą tešlą užtepkite ant obuolių.
Žingsnis 5
Sviestą supjaustykite gabalėliais ir užtepkite ant tešlos.
Žingsnis 6
Kepkite 30 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos