Publikavimo data: 2025-08-20
Lengvas užkandis su lengvai sūdytu upėtakiu
Nežinote, kaip paįvairinti šventinį meniu? Tada šis receptas tikrai pravers. Juk gausite nepaprastai skanų, lengvą ir švelnų užkandį. Upėtakio, avokado ir sūrio derinys tiesiog stebuklingas. Patiekalas gaunasi labai neįprastas ir patrauklus, gana paprastai paruošiamas, tačiau jo skonis nepamirštamas.
Žingsnis 1
Dubenyje kruopščiai sumaišykite visus blynams skirtus ingredientus. Keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite plonus blynelius maždaug po 20 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Upėtakį ir nuluptą avokadą supjaustykite plonomis juostelėmis. Sutarkuokite citrinos žievelę ir apibarstykite žuvį. Ant blyno dėkite įdarą: sūrį, upėtakį ir avokadą. Susukite blyną kaip vyniotinį ir supjaustykite riekelėmis.
Kategorijos