Lengvi cukinijų keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Lengvi cukinijų keksiukai

Tai labai paplitęs tešlos produktas. Aliejuje keptas tešlos žiedas retai kam asocijuojasi su žodžiais "lengvas" ir "sveikas". Tačiau siūlome jums originalų receptą, kurį įvertins net ir tie, kurie pavydžiai stebi savo mitybą. Šis koldūnų receptas yra paprastas ir patikimas, o rezultatas tikrai patiks. Patiekdami galite jį patobulinti, pridėdami mėgstamų prieskonių ar padažų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvi cukinijų keksiukai Žingsnis 1
Paruoškite tešlos pagrindą. Sutarkuotą ir pasūdytą cukiniją suberkite į sietelį, kad nusivarvėtų skystis, tada išspauskite rankomis ir sudėkite į dubenį. Sudėkite varškę. Jei ji stambi, pertrinkite per sietelį arba pašalinkite grūdelius bulvių trintuvu. Sudėkite cukrų, kiaušinį, krapus, pipirus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Lengvi cukinijų keksiukai Žingsnis 2
Palaipsniui suberkite persijotus miltus, po kiekvieno įmaišymo kruopščiai išmaišydami tešlą. Tešla turi būti šiek tiek tirštesnė nei blynų. Priklausomai nuo miltų kokybės ir rūšies, jų kiekis gali skirtis, todėl tegul tai jūsų neatbaido. Kepkite koldūnus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Dviem šaukštais iškočiokite tešlą ir suformuokite formą su skylute viduryje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos