Lengvi migdolų ir imbiero sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lengvi migdolų ir imbiero sausainiai

Šis kepimo receptas tinka tiems, kurie laikosi dietos. Sausainiai yra labai lengvi ir skanūs. Kartu jis yra mažai kaloringas, nes gaminant naudojami sveiki produktai su minimaliu cukraus kiekiu. O migdolų miltai puikiai pakeičia įprastus miltus. Iš jų taip pat gaminami maracukai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
427 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Lengvi migdolų ir imbiero sausainiai Žingsnis 1
Į negilų dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir kepimo miltelius, suberkite cukraus pakaitalą. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Minkštą sviestą sudėkite ant lėkštės ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje, kol taps skystas.

Žingsnis 2

Lengvi migdolų ir imbiero sausainiai Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite ištirpintą sviestą ir cukraus mišinį. Tada palaipsniui įmaišykite migdolų miltus, o tada linų sėmenų miltus.

Žingsnis 3

Lengvi migdolų ir imbiero sausainiai Žingsnis 3
Užminkykite tešlą, ji bus šiek tiek puri. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 4

Lengvi migdolų ir imbiero sausainiai Žingsnis 4
Atšaldytą tešlą dėkite tarp dviejų pergamento lakštų ir iškočiokite 2 milimetrų storio sluoksnį. Iš tešlos formelėmis išpjaukite figūrėles. Tešlos formeles dėkite ant kepimo pergamentu išklotos kepimo skardos ir pašaukite į iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos