Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvos tuno salotos
Europos virtuvėje tunas yra viena populiariausių jūros žuvų. Jį mėgsta ir mūsų šeimininkai. Ir tai lengva paaiškinti. Šis skumbrės giminaitis yra labai skanus, neturi smulkių kaulų, tai gana biudžetinis jūros žuvies variantas. O pagal sudėtį ši žuvis yra tikras lobis, joje yra daug mums reikalingų maistinių medžiagų. Šis receptas leis jums papuošti savo mitybos racioną nebrangiomis, lengvomis ir labai naudingomis salotomis.
Žingsnis 1
Paruoštą Pekino kopūstą smulkiai supjaustykite. Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais. Visas paruoštas daržoves sudėkite į tokio dydžio dubenį, kad salotas būtų galima gerai išmaišyti.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Perpjaukite citriną per pusę ir išspauskite sultis, įpilkite į padažą pagal skonį. Palikite porą minučių, kad pritrauktų.
Žingsnis 3
Į dubenį su paruoštomis daržovėmis sudėkite konservuotą tuną ir išmaišykite. Ant viršaus užpilkite didžiąją dalį padažo. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį. Likusį padažą sunaudokite prieš pat patiekdami.
Kategorijos