Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvos vaisių salotos
Šį originalų desertą sugalvojo prancūzai, norėdami viename patiekale sujungti visas sezoninių uogų gėrybes. Kartu jie užpylė jį grietinėle, kad jose esantys vitaminai taptų prieinami ir mums. Saldumynų mėgėjai jau seniai įvertino šias lengvas salotas, kurios iš tikrųjų yra subtilus lengvas desertas. Šio skanėsto receptas universalus, iš esmės jį galima paruošti iš bet kokių uogų.
Žingsnis 1
Perpjaukite melioną išilgai pusiau, kad kotelis ir kiaušidė liktų nepažeisti. Išimkite sėklas ir nupilkite sultis. Paruoštos meliono puselės bus naudojamos kaip lėkštės salotoms patiekti. Tada pradėkite pjaustyti vaisius.
Žingsnis 2
Paruoštus abrikosus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Taip pat supjaustykite persikus. Nuluptus kivius supjaustykite mažais kubeliais. Jei vaisiai per minkšti, galite juos perpjauti per pusę ir šaukštu atskirti minkštimą nuo odelės. Išimkite vynuoges iš šakelių ir pridėkite prie likusių vaisių. Vaisių salotas užpilkite jogurtu ir išmaišykite. Sudėkite į paruoštas melionų lėkštes.
Kategorijos