Publikavimo data: 2024-05-15
Lengvosios jūrų lydekos filė
Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite susmulkintas petražoles ir česnaką. Įdėkite apelsino žievelę ir gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Kepimo formą gerai ištepkite augaliniu arba bet kokiu kitu aliejumi. Pirmiausia dugną išklokite morkomis, ant viršaus - lygiu sluoksniu svogūnų, tada išdėliokite jūros lydeką. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite žuvį griežinėliais supjaustytais pomidorais ir siųskite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 40 minučių 180 ℃ temperatūroje.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje gerai sumaišykite tarkuotą sūrį ir grietinę. Tolygiu sluoksniu paskleiskite mišinį ant žuvies ir kepkite dar 15 minučių. Pasibaigus laikui, atsargiai išimkite iš orkaitės.
Kategorijos