Publikavimo data: 2025-08-19
Letuchevskio stiliaus lašiša
Šis patiekalas jau daug dešimtmečių puošia mūsų šventinį stalą. Ir nors obuolių, majonezo, ikrų ir žuvies derinys visada skamba keistai, noriu pasakyti, kad šiemet dirbau su vienu šauniausių Maskvos restoranų ir šis patiekalas buvo įtrauktas į jų meniu. Parodysiu jums paprastesnį, skanesnį ir tradicinį mūsų šeimos patiekalą. Tai tikrai labai neįprastas ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Lašišos kepsnius pasūdykite, papipirinkite ir kepkite 30 minučių 180 °C orkaitėje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Kol žuvis kepa, paruoškite obuolius: nulupkite juos ir sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Gautą masę sumaišykite su šaukštu majonezo, išmaišykite ir tolygiu sluoksniu užtepkite ant žuvies.
Žingsnis 4
Ant obuolių pagalvėlės tolygiu sluoksniu išdėliokite ikrus papuošimui.
Kategorijos