Letuchevskio stiliaus lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Letuchevskio stiliaus lašiša

Šis patiekalas jau daug dešimtmečių puošia mūsų šventinį stalą. Ir nors obuolių, majonezo, ikrų ir žuvies derinys visada skamba keistai, noriu pasakyti, kad šiemet dirbau su vienu šauniausių Maskvos restoranų ir šis patiekalas buvo įtrauktas į jų meniu. Parodysiu jums paprastesnį, skanesnį ir tradicinį mūsų šeimos patiekalą. Tai tikrai labai neįprastas ir skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Letuchevskio stiliaus lašiša Žingsnis 1
Lašišos kepsnius pasūdykite, papipirinkite ir kepkite 30 minučių 180 °C orkaitėje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Letuchevskio stiliaus lašiša Žingsnis 2
Kol žuvis kepa, paruoškite obuolius: nulupkite juos ir sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Letuchevskio stiliaus lašiša Žingsnis 3
Gautą masę sumaišykite su šaukštu majonezo, išmaišykite ir tolygiu sluoksniu užtepkite ant žuvies.

Žingsnis 4

Ant obuolių pagalvėlės tolygiu sluoksniu išdėliokite ikrus papuošimui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos