Publikavimo data: 2025-08-17
Linų sėmenų miltų pica su sūriu
Varškės tešla būna labai minkšta ir skani, o pica - soti ir sveika. Tokios picos įdarams tinka bet kas, pagal mūsų receptą - sūris, varškė, žolelės. Pagaminti ją labai paprasta.
Žingsnis 1
Pagaminkime varškės tešlą picai. Į dubenį suberkite varškę, druską, persijotus miltus (aš įmaišiau linų sėmenų miltų), smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus ir alyvuogių aliejų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarui varškę supilkite į dubenį, suberkite tarkuotą sūrį, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Galite įberti mėgstamų žolelių. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kepimo skardą patepkite aliejumi. Tešlą rankomis paskleiskite ant skardos 20-25 cm skersmens apskritimo forma. Dėkite jį į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Žingsnis 4
Po 10 minučių išimkite tešlą iš orkaitės, apibarstykite įdaru ir dar 3-5 minutėms pašaukite į orkaitę.
Kategorijos