Linų sėmenų miltų pica su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Linų sėmenų miltų pica su sūriu

Varškės tešla būna labai minkšta ir skani, o pica - soti ir sveika. Tokios picos įdarams tinka bet kas, pagal mūsų receptą - sūris, varškė, žolelės. Pagaminti ją labai paprasta.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Linų sėmenų miltų pica su sūriu Žingsnis 1
Pagaminkime varškės tešlą picai. Į dubenį suberkite varškę, druską, persijotus miltus (aš įmaišiau linų sėmenų miltų), smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus ir alyvuogių aliejų. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Linų sėmenų miltų pica su sūriu Žingsnis 2
Įdarui varškę supilkite į dubenį, suberkite tarkuotą sūrį, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Galite įberti mėgstamų žolelių. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Linų sėmenų miltų pica su sūriu Žingsnis 3
Kepimo skardą patepkite aliejumi. Tešlą rankomis paskleiskite ant skardos 20-25 cm skersmens apskritimo forma. Dėkite jį į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.

Žingsnis 4

Linų sėmenų miltų pica su sūriu Žingsnis 4
Po 10 minučių išimkite tešlą iš orkaitės, apibarstykite įdaru ir dar 3-5 minutėms pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos