Lydekos filė su baklažanais, cukinijomis ir saldžiosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekos filė su baklažanais, cukinijomis ir saldžiosiomis paprikomis

Lydekų mėsa yra labai švelni ir švelnaus skonio. Jai būdingas mažas kaulų kiekis. Todėl lydekos idealiai tinka šiam receptui. Daržovės suteiks patiekalui ryškumo ir skonio sodrumo, o beveik visiškas kaulų nebuvimas žuvies mėsoje suteiks jam patrauklumo. Jis puikiai tiks tiek šventiniam stalui, tiek namų pietums ar vakarienei. Naudodami žuvį savo mityboje bent du kartus per savaitę, sustiprinsite organizmą reikalingais mikroelementais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekos filė su baklažanais, cukinijomis ir saldžiosiomis paprikomis Žingsnis 1
Papriką, baklažaną ir cukiniją supjaustykite kubeliais. Jei cukinija pernokusi, išimkite sėklas ir nulupkite.

Žingsnis 2

Lydekos filė su baklažanais, cukinijomis ir saldžiosiomis paprikomis Žingsnis 2
Pasūdykite, pagardinkite universaliais prieskoniais arba žuvies prieskoniais. Supjaustykite lydekos filė nedideliais gabalėliais. Ir pridėkite prie daržovių.

Žingsnis 3

Lydekos filė su baklažanais, cukinijomis ir saldžiosiomis paprikomis Žingsnis 3
Paimkite kepimo indą. Perdėkite paruoštas daržoves ir žuvį, viską apšlakstykite aliejumi, išmaišykite. Indas paruoštas kepti

Žingsnis 4

Lydekos filė su baklažanais, cukinijomis ir saldžiosiomis paprikomis Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir įdėkite indą kepti. Kai daržovės paruduos, paragaukite, ar jos iškepusios. Apytikslė kepimo trukmė - 30 minučių. Priklauso nuo jūsų orkaitės.

Žingsnis 5

Lydekos filė su baklažanais, cukinijomis ir saldžiosiomis paprikomis Žingsnis 5
Mėsa būna neįtikėtinai minkšta ir sultinga. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos