Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos multivarkuose su grietinės padažu
Lydekos - plačiai kulinarijoje naudojama žuvis. Ji išpopuliarėjo dėl gero skonio ir mažo kaulų kiekio. Lydekos kepamos, troškinamos ir kepamos; iš jų gaminamos sriubos ir šiupiniai. Siūlome jums lydekos receptą po grietinės padažu multivarške. Dėl specialių režimų ir laikmačio patiekalas gaminamas gana paprastai. Patiekite lydeką su garnyru, pavyzdžiui, bulvių koše, pridėkite šviežių daržovių, ir skani namų vakarienė paruošta.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite mažais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Supjaustykite lydeką nedideliais gabalėliais. Sumaišykite miltus, druską ir maltus juoduosius pipirus. Žuvies gabalėlius pamerkite į džiūvėsėlius.
Žingsnis 3
Nedideliame dubenyje sumaišykite vandenį ir grietinę. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir džiovintų česnakų. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "Kepti" ir nustatykite 10 minučių laiką. Įkaitinkite augalinį aliejų ir jame apkepkite lydekos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos. Jei ruošiate didelį kiekį, žuvį geriau kepti dalimis. Sudėkite lydekas į lėkštę ir supilkite pjaustytus svogūnus į multicookerio dubenį. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite lydekas atgal į multicookerio dubenį ant svogūnų.
Žingsnis 5
Perjunkite daugiafunkcinę keptuvę į režimą "Troškinys" ir nustatykite 30 minučių trukmę. Užpilkite svogūnus ir žuvį grietinės padažu. Uždarykite multicookerio dangtį ir troškinkite patiekalą iki programos pabaigos.
Žingsnis 6
Patiekite lydeką papuošę vyšniniais pomidorais, žalumynais ir maltais juodaisiais pipirais. Gero apetito!
Kategorijos