Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos su citrina
Mėsai ir žuviai ruošti dažnai naudojama citrina. Profesionalūs virėjai teigia, kad šio vaisiaus sultys pagerina patiekalų skonį ir papildo visus ingredientus. Mėsą citrina padaro minkštą, o žuviai ištirpina smulkius kaulus ir pašalina nemalonų kvapą, kuris atsiranda ją ruošiant. Sudakas, iškeptas su citrina, būna skanus ir minkštas. Toks patiekalas patiks visiems žuvies mėgėjams.
Žingsnis 1
Sudėkite lydekų filė ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Ant žuvies uždėkite citrinos griežinėlių.
Žingsnis 3
Kepkite lydekų filė su citrina iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.
Žingsnis 4
Paruoštą lydekos filė su citrina sudėkite į serviravimo lėkštes ir pagardinkite balzaminiu actu.
Kategorijos