Lydekos su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekos su citrina

Mėsai ir žuviai ruošti dažnai naudojama citrina. Profesionalūs virėjai teigia, kad šio vaisiaus sultys pagerina patiekalų skonį ir papildo visus ingredientus. Mėsą citrina padaro minkštą, o žuviai ištirpina smulkius kaulus ir pašalina nemalonų kvapą, kuris atsiranda ją ruošiant. Sudakas, iškeptas su citrina, būna skanus ir minkštas. Toks patiekalas patiks visiems žuvies mėgėjams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekos su citrina Žingsnis 1
Sudėkite lydekų filė ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Lydekos su citrina Žingsnis 2
Ant žuvies uždėkite citrinos griežinėlių.

Žingsnis 3

Lydekos su citrina Žingsnis 3
Kepkite lydekų filė su citrina iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.

Žingsnis 4

Lydekos su citrina Žingsnis 4
Paruoštą lydekos filė su citrina sudėkite į serviravimo lėkštes ir pagardinkite balzaminiu actu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos