Lydekos su citrina keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekos su citrina keptuvėje

Žuviai virti dažnai naudojama citrina. Profesionalūs virėjai teigia, kad šio vaisiaus sultys pagerina patiekalų skonį ir papildo visus ingredientus. Dėl citrinos žuvies filė tampa minkšta, be to, ji gali ištirpdyti smulkius kaulus ir pašalinti nemalonų kvapą, kuris atsiranda ją gaminant. Į lydeką įdėję citrinos, gausite skanų ir švelnų patiekalą. Jį galite kepti ir orkaitėje, ir keptuvėje.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekos su citrina keptuvėje Žingsnis 1
Citriną ir aitriąją papriką supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Lydekos su citrina keptuvėje Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, citriną, aitriąją papriką, smulkiai supjaustytą česnaką, druską ir augalinį aliejų.

Žingsnis 3

Lydekos su citrina keptuvėje Žingsnis 3
Sudėkite lydekų filė į marinatą ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 4

Lydekos su citrina keptuvėje Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę su marinatu sudėkite marinuotas sanderio filė ir kepkite po 7 minutes iš abiejų pusių. Tada 5 minutes troškinkite uždengę dangčiu ir įpilkite 3 šaukštus vandens.

Žingsnis 5

Lydekos su citrina keptuvėje Žingsnis 5
Patiekite paruoštą lydekos filė lėkštėse, papuošę špinatais ir aitriosios paprikos apskritimais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos