Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos su daržovėmis ir sūriu
Šis patiekalas gali ir papuošti šventinį stalą, ir tapti puikiu pietų ar vakarienės patiekalu. Jis gaunasi labai skanus. Jis gražiai atrodo ant stalo. Receptą lengva paruošti, jam nereikia ypatingų įgūdžių. Receptui naudojami ingredientai yra nebrangūs ir visuotinai prieinami. Vienintelis patarimas: recepte naudokite ne sūdytą, ne šaldytą, o šviežią žuvį. Tada patiekalas bus švelnus ir nepaprastai skanus. Ir suteiks organizmui daug vitaminų.
Žingsnis 1
Cukiniją ir pomidorą supjaustykite žiedais, o jei cukinija turi dideles sėklas, jas pašalinkite ir supjaustykite juostelėmis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Ištepkite formą aliejumi ir sudėkite į ją paruoštą žuvį, šiek tiek pagardinę druska.
Žingsnis 3
Ant žuvies sudėkite cukiniją, pomidorą ir svogūną. Majonezą sumaišykite su druska ir pipirais. Aptepkite daržoves ir žuvį.
Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo žuvį.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ir įdėkite žuvį. Kai tik patiekalas įgaus auksinę spalvą, patikrinkite, ar jis paruoštas.
Kategorijos