Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos su daržovėmis multicooker keptuvėje
Viena populiariausių žuvų rūšių - lydekos. Joje yra sveikų riebalų, vitaminų ir mineralų. Tačiau pirmiausia lydekos vertinamos dėl puikaus skonio ir švelnios tekstūros. Be to, joje nėra daug kaulų, todėl galite drąsiai duoti vaikams. Siūlome jums troškinti lydekos filė su daržovėmis multivarške. Gausite sotų ir skanų troškinį, kuris puikiai tinka pietums ar vakarienei. Dėl specialios programos jį gaminti labai paprasta.
Žingsnis 1
Supjaustykite lydekos filė dideliais 1,5 cm dydžio kubeliais. Stambiai supjaustykite bulves, salierus ir morkas, plonais griežinėliais supjaustykite pomidorus.
Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į multicookerio dubenį. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 3
Viską užpilkite švariu vandeniu, kad jis beveik apsemtų ingredientus. Uždarykite daugiafunkcinės viryklės dangtį ir nustatykite 30 minučių programą "Troškinti" arba "Virti". Išmaišykite patiekalą ir pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Sudėkite lydekas su daržovėmis į lėkštes ir papuoškite smulkintomis šviežiomis petražolėmis. Gero apetito!
Kategorijos