Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos su daržovėmis orkaitėje
Jei lydeką gaminsite pagal šį receptą, liksite patenkinti. Ir jūsų svečiai jums labai padėkos. Nes šis patiekalas pasižymi subalansuotu skonio deriniu ir dviguba nauda. Lydekos turi daug naudingų savybių. Ji stiprina imunitetą, gerina medžiagų apykaitą. O daržovės šiam patiekalui perduoda savo vitaminus. Morkos turi teigiamą poveikį odos būklei. Svogūnai ir česnakai padeda kovoti su peršalimo ligomis. Ir tai dar ne visos šio patiekalo naudingosios savybės.
Žingsnis 1
Išimkite paprikos vidurį ir supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite morkas. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Tada 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas. Galiausiai sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 3
Žuvį supjaustykite porcijomis, pagardinkite trupučiu druskos. Ištepkite formą aliejumi ir nedideliu atstumu išdėliokite ant jos žuvį.
Žingsnis 4
Ant žuvies viršaus uždėkite virtas daržoves.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Tada pašaukite indą į orkaitę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos