Lydekos su daržovėmis pomidorų padaže multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekos su daržovėmis pomidorų padaže multicooker keptuvėje

Lydekos - viena geriausių gėlavandenių žuvų rūšių, kuri labai dažnai naudojama kulinarijoje. Ji pasižymi puikiu skoniu ir tekstūra. Be to, joje yra labai mažai kaulų, todėl ją galima drąsiai duoti vaikams. Siūlome jums pasigaminti lydeką daugiaryžyje su daržovėmis pomidorų padaže. Dėl specialios programos ir laikmačio tai padaryti labai paprasta. Lengvas ir pikantiškas daržovių troškinys puikiai tinka prie keptos lydekos filė. Išbandykite!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekos su daržovėmis pomidorų padaže multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Morką, raudonąjį svogūną ir pomidorą supjaustykite mažais kubeliais. Stambiai supjaustykite kalendrą.

Žingsnis 2

Lydekos su daržovėmis pomidorų padaže multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "Kepti" ir įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite lydekas 15 minučių iš abiejų pusių, kol jos iškeps. Pagal skonį žuvį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Paruoštą lydeką perkelkite į lėkštę, kuriam laikui ją uždenkite, kad išliktų šilta.

Žingsnis 3

Lydekos su daržovėmis pomidorų padaže multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Į "Multicooker" dubenį įpilkite dar šiek tiek aliejaus. Kepkite svogūnus ir morkas 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite pomidorus, kalendrą, pomidorų pastą, džiovintą česnaką, druską ir juoduosius pipirus. Išmaišykite, įpilkite šiek tiek vandens (apie trečdalį puodelio) ir įjunkite "Troškinimo" programą. Troškinkite daržoves po dangčiu 15 minučių.

Žingsnis 4

Lydekos su daržovėmis pomidorų padaže multicooker keptuvėje Žingsnis 4
Sudėkite lydekas ir troškintas daržoves į lėkštę. Papuoškite patiekalą baziliko lapeliais ir maltais juodaisiais pipirais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos