Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos su daržovėmis pomidorų padaže multicooker keptuvėje
Lydekos - viena geriausių gėlavandenių žuvų rūšių, kuri labai dažnai naudojama kulinarijoje. Ji pasižymi puikiu skoniu ir tekstūra. Be to, joje yra labai mažai kaulų, todėl ją galima drąsiai duoti vaikams. Siūlome jums pasigaminti lydeką daugiaryžyje su daržovėmis pomidorų padaže. Dėl specialios programos ir laikmačio tai padaryti labai paprasta. Lengvas ir pikantiškas daržovių troškinys puikiai tinka prie keptos lydekos filė. Išbandykite!
Žingsnis 1
Morką, raudonąjį svogūną ir pomidorą supjaustykite mažais kubeliais. Stambiai supjaustykite kalendrą.
Žingsnis 2
Įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "Kepti" ir įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite lydekas 15 minučių iš abiejų pusių, kol jos iškeps. Pagal skonį žuvį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Paruoštą lydeką perkelkite į lėkštę, kuriam laikui ją uždenkite, kad išliktų šilta.
Žingsnis 3
Į "Multicooker" dubenį įpilkite dar šiek tiek aliejaus. Kepkite svogūnus ir morkas 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite pomidorus, kalendrą, pomidorų pastą, džiovintą česnaką, druską ir juoduosius pipirus. Išmaišykite, įpilkite šiek tiek vandens (apie trečdalį puodelio) ir įjunkite "Troškinimo" programą. Troškinkite daržoves po dangčiu 15 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite lydekas ir troškintas daržoves į lėkštę. Papuoškite patiekalą baziliko lapeliais ir maltais juodaisiais pipirais. Gero apetito!
Kategorijos