Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos su daržovėmis rankovėje
Lydeka turi daug baltymų, aminorūgščių, mineralų ir vitaminų, todėl patiekalai iš šios žuvies yra ne tik skanūs, bet ir naudingi. Paruoškite dietinę lydeką, keptą rankovėje su daržovėmis. Patiekalas išlaiko gardų skonį ir visas produktų naudingąsias savybes. Iškeptą lydeką galite patiekti ne tik pietums ar vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Prieš patiekdami nepamirškite porcijų papuošti šviežiomis žolelėmis!
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite morkas, svogūnus ir bulves.
Žingsnis 2
Supjaustykite lydekos filė dideliais gabalais ir sumaišykite su smulkintomis daržovėmis bei prieskoniais.
Žingsnis 3
Sudedamąsias dalis perkelkite į rankovę ir suriškite iš abiejų pusių. Kepkite lydeką rankovėje įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos